Взривът във ВМЗ Сопот

Управляващата  коалиция в България, начело с фашистката банда  ГЕРБ,  начело с  Бойко Борисов,  заедно с нелепия президент , тайно и подмолно са разрешили на американски военни  да извършват нелегални  учения в България.  По точно на американски терористи, да се обучават да убиват хора. Както и да   обучават наемни джихадисти от “умерената опозиция в Сирия”

Това стана ясно  след като на 6 юни на полигон  на ВМЗ Сопот  в  с. Анево,  американски терористи  се взривиха.При което  един от тях пукна на място,   двама  бяха ранени, както и още двама техни помагачи – български наемници. В продължение на  пет дена след инцидента, нашите поеврогейчени лакеи фабрикуваха стотици   лъжи  и измислици, в опит да скрият истината. То не бяха  официални и  неофициални лица- пловдивски  прокурор, трима  министри,  военни експерти, медийни  шарлатани,  шамани, гледачки  и прочие сволач. Като  всяка нова лъжа добавяше и ново противоречие с предишните.То не беше чуждестранна делегация, комерческа сделка,  ръчна граната, тестване на боеприпаси  и прочие нелепости.  Но  за ужас на нашите помияри  се обади и посолството на САЩ в България,  в старание  да замаже нещата   пред една  германска медия. Посолството на САЩ   заяви , че на полигона в Анево  се обучават американски рейнджъри   и  кадри на “умерената опозция”  в Сирия да боравят с  с РПГ-7.    А според  нашите институции  на полигона “само”  се  тестват боеприпаси за търговска сделка. Признанието  на американците  предизвика  невероятно комични  словестни излияния от  недоразумението “президент” Плевнелиев.

РПГ-7  е съветски  ръчен противотанков гранатомет. В България се произвеждаше по лиценз на СССР и  Русия. В момента оръжейната   мафия  (Николай Гигов, Бойко Борисов и др.) го произвежда  нелегално  и изнася предимно в арабски страни. Този “бизнес” е под  покровителството на САЩ, чрез офшорни фирми , а в бюджета на България не влиза нито лев.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Your email address will not be published.